UVJETI KORIŠTENJA

eSports.ba platforma na web adresi www.esports.ba vam omogućuje korištenje eSports.ba platforme te svih dijelova i poddomena (discord.esports.ba, www.esports.ba/forum, itd.) isključivo u skladu s ovim Uvjetima korištenja. Smatra se da su korisnici kontinuiranim korištenjem eSports.ba platforme ili bilo kojeg dijela u svakom trenutku upoznati s ovim Uvjetima korištenja te da su ih prihvatili i razumjeli u cijelosti.

SADRŽAJ ESPORTS.BA PLATFORME

eSports.ba svojim posjetiteljima u dobroj namjeri osigurava korištenje svih sadržaja eSports.ba platforme. Svi posjetitelji imaju pravo koristiti sadržaje eSports.ba platforme ukoliko ne krše ovdje predstavljene Uvjete korištenja. Sadržaji eSports.ba platforme sastoje se od vlastitih autorskih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, sadržaja kreiranih od strane posjetitelja te linkova na vanjske stranice. eSports.ba platforma sve autorske sadržaje objavljuje u dobroj namjeri s općenitim ciljem informiranja i zabave. Sve sadržaje eSports.ba platforme koristite na vlastitu odgovornost i eSports.ba se ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem autorskog ili korisničkog sadržaja, odnosno usluga, servisa i mogućnosti eSports.ba platforme. Korištenje usluga i registracije na eSports.ba platformu odobrava se punoljetnim osobama. Uporaba i korištenje od strane maloljetnika dozvoljena je samo uz nadzor roditelja i/ili skrbnika te su isti dužni o tome voditi računa, a eSports.ba ne odgovara za eventualne posljedice takvog korištenja. eSports.ba zadržava pravo promjene te privremenog ili trajnog ukidanja bilo kojeg sadržaja ili usluge na eSports.ba platformi bez prethodne najave.

AUTORSKA PRAVA

eSports.ba polaže autorska prava na sve vlastite autorske sadržaje (tekstualne, vizualne, video i audio materijale, baze podataka i programerski kod) objavljene na eSports.ba platformi. Neovlašteno kopiranje ili korištenje bilo kojeg dijela platforme smatra se kršenjem autorskih prava eSports.ba i podložno je tužbi. Neovlašteno kopiranje i korištenje bilo kojeg dijela platforme(portala) bez dozvole vlasnika autorskih prava (eSports.ba, partneri, korisnici…) smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi. Tiskani i elektronički mediji smiju prenositi autorska djela s eSports.ba platforme isključivo uz prethodno dopuštenje eSports.ba Administracije. Ukoliko smatrate da je eSports.ba povrijedio Vaša autorska prava možete nas kontaktirati na e-mail [email protected], slučaj će biti odmah razmotren, a sporni sadržaji bit će uklonjeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe.

REGISTRIRANI KORISNICI

Prilikom otvaranja korisničkog računa, odnosno registracijom na eSports.ba platformu, korisnici moraju proći kroz postupak registracije, unijeti podatke nužne za sustav registriranja koji uključuju e-mail, korisničko ime i zaporku, te prihvatiti ove Uvjete korištenja kojima ujedno prihvaćaju i Pravila ponašanja korisnika na eSports.ba Platformi, Forumu i našem Discordu! kao službeni dodatak ovim Uvjetima korištenja. Korisnici su dužni unijeti istinite podatke te su slobodni izabrati i upisati korisničko ime koje žele ako je ono slobodno (nije zauzeto od strane drugog korisnika), no eSports.ba zadržava pravo onemogućavanja pristupa (odnosno ‘bana’) korisniku koji izabere korisničko ime koje je očito uvredljivo, neistinito ili na neki način varljivo (primjerice, iznimno slično nekom drugom korisniku). Također vaša slika profilna ili banner/cover uvrijedljivog značenja, kao i opis vašeg profila ili bilo koji source link na vasem profilu koji izaziva nezadovoljstvo drugih korisnika/igrača, takvi profili će biti trajno sankcionisani.

eSports.ba može registriranim korisnicima povremeno poslati obavijesti vezane uz funkcionalnost i sadržaj eSports.ba platforme, a korisnički račun na eSports.ba platformi omogućuje korisnicima da kroz integrirani sustav obavijesti eSports.ba platformu prateći kada su dobili privatnu poruku od drugog korisnika ili dobili odgovor na raspravu u kojoj su sudjelovali. Nakon registracije s nužnim podacima (koji uključuju e-mail adresu, korisničko ime i zaporku), registrirani korisnici imaju mogućnost uređivanja svog profila na eSports.ba platformi s dodatnim informacijama o sebi kako bi se bolje približili ostatku zajednice korisnika na eSports.ba platformi. eSprots.ba ne obrađuje te dodatne podatke već oni služe samo za lakše i kvalitetnije komuniciranje između korisnika na eSports.ba platforme. eSports.ba ne zahtjeva da korisnici ispune ta dodatna polja u profilu, ona nisu potrebna za funkcionalnost sustava komentara na eSports.ba platformi. Korisnici ta dodatna polja mogu ispuniti isključivo na vlastitu odgovornost i pridržavajući se pritom ovih Uvjeta korištenja. Svi registrirani korisnici mogu sami urediti i ukloniti određene podatke s vlastitog profila, a u slučaju da žele izbrisati ili značajnije promijeniti svoj korisnički račun mogu kontaktirati administratora na [email protected]

KORIŠTENJE ESPORTS.BA FORUMA I KOMENTARA NA PLATFORMI

eSports.ba Forum te mogućnost komentiranja članaka na eSports.ba platformi je besplatna usluga koja omogućuje komunikaciju između registriranih korisnika eSports.ba i regulirana je ovim Uvjetima korištenja, našom Politikom privatnosti te Pravilima ponašanja korisnika. Svi registrirani korisnici su obvezni pročitati i razumjeti ove uvjete korištenja te pravila ponašanja prilikom komentiranja na eSports.ba platforme i eSports.ba foruma, te se ponašati u skladu s istima. Isto vrijedi i za mogućnost korisničkog ocjenjivanja igara gdje nije dopušteno namjerno davati nerealne ocjene s ciljem snižavanja ili povećanja prosječne ocjene na štetu svih korisnika koji dolaze na eSports.ba vidjeti realne korisničke ocjene videoigara. eSports.ba zadržava pravo da bez prethodnog upozorenja privremeno ili trajno onemogući pristup korisničkom računu korisnika za kojeg eSports.ba ustanovi da krši pravila ponašanja, odnosno ove Uvjete korištenja.

eSports.ba nije ni na koji način odgovoran za sadržaje koje objavljuju posjetitelji kroz sustav komentara eSports.ba platforme ili korištenjem eSports.ba foruma. Za sve objavljene sadržaje pod pojedinim korisničkim imenom odgovoran je isključivo sâm korisnik. eSports.ba je dužan po utvrđivanju opravdanosti eventualne prijave u razumnom roku ukloniti sadržaje korisnika koji nisu u skladu s važećim zakonima ili Uvjetima korištenja eSports.ba platforme. Korisnik je dužan odmah prijaviti eSports.ba administraciji neovlašteno korištenje njegovog korisničkog računa. eSports.ba se ne može držati odgovornim za neovlašteno korištenje korisničkih računa korisnika, niti eventualnu štetu nastalu na taj način. Svaki korisnički račun zahtjeva inicijalu aktivaciju putem e-maila, a eSports.ba zadržava pravo brisanja korisničkog računa koji nije aktiviran 365 dana ili više.

LINKOVI NA VANJSKE STRANICE

eSports.ba na svojim stranicama sadržava linkove na web stranice izvan vlastite platforme. eSports.ba takve linkove objavljuje u dobroj namjeri i ne može se smatrati odgovornim za sadržaje izvan platforme.

PODACI KORISNIKA

eSports.ba se obvezuje učiniti sve u svojoj mogućnosti da zaštiti podatke korisnika eSports.ba platforme. eSports.ba se obvezuje da će u dobroj namjeri koristiti osobne podatke dobivene od korisnika tijekom korištenja esports.ba platforme te da ih neće distribuirati ni na koji način trećim stranama, osim uz izričitu dozvolu korisnika. eSports.ba može u skladu sa zakonom prikupljati određene podatke o korisnicima dobivene tijekom korištenja platforme ili podatke unesene u postupku registracije. Ove podatke eSports.ba primarno koristi kako bi dobio jasniju sliku o posjećenosti eSports.ba platforme, odnosno korisnicima koji koriste eSports.ba platformu te na taj način poboljšao portal i njegove sadržaje, uključujući sustav oglašavanja, dodatno usmjerio te prilagodio publici koja ga posjećuje. eSports.ba se obavezuje da će čuvati privatnost korisnika platforme, osim u slučaju teškog kršenja Uvjeta korištenja eSports.ba platforme odnosno nezakonitih aktivnosti pojedinih korisnika.

Za više detalja o principima, metodama i tehnologijama koje eSports.ba koristi prilikom prikupljanja i obrade podataka o svojim korisnicima provjerite stranicu Politika privatnosti koja je važan dio ovih Uvjeta korištenja.

MODIFICIRANJE I PROMJENE UVJETA KORIŠTENJA

eSprots.ba zadržava pravo da bez najave povremeno promijeni ili modificira ove Uvjete korištenja i Pravila ponašanja. O važnim promjenama i dopunama eSports.ba može obavijestiti korisnike putem e-maila ili objavljivanjem na platformi. Korištenjem bilo kojeg sadržaja na eSports.ba platformi smatra se da ste upoznati s najnovijim Uvjetima korištenja, Pravilima ponašanja te Politikom privatnosti.

Categories

www.discord.ba

TeamWars

Hit enter to search or ESC to close